Skip to content

Hogyan szerezzünk barátokat

  és bánjunk az emberekkel

  Sikerkalauz 1 – aktualizálva

  Dale Carnegie

  Hogyan szerezzünk barátokat és bánjunk az emberekkel - Sikerkalauz 1

  Több mint negyven év után először került aktualizálásra ez az időtlen bestseller, a Hogyan szerezzünk barátokat és bánjunk az emberekkel.

  Ez a klasszikus a történelem egyik legismertebb motivációs útmutatója. Több tízmillió példányban kelt el, szinte minden ismert írott nyelvre lefordították, miközben számtalan embert segített a sikerhez.

  A múlt század legbefolyásosabb önsegítő könyvének új kiadása Dale lánya, Donna gondozásában frissült. Az eredeti, felbecsülhetetlen értékű, 1936-os szövegbe olyan változtatások kerültek, amelyek a mai olvasók számára is frissen tartják a könyvet.

  Carnegie sziklaszilárd, tapasztalatokkal bizonyított tanácsai nem- zedékek óta aktuálisak, mert időtlen kérdésekkel foglalkoznak az emberekkel való bánásmód művészetéről.

  A Hogyan szerezzünk barátokat és bánjunk az emberekkel című könyv megtanít:

  • Hogyan kommunikálj hatékonyan
  • Hogyan érd el, hogy az emberek kedveljenek téged
  • Hogyan légy képes elintézni dolgokat
  • Hogyan vegyél rá másokat, hogy a te oldaladat képviseljék.
  • Hogyan válhatsz hatékonyabb vezetővé
  • Hogyan navigálj sikeresen szinte bármilyen társadalmi helyzetben

  A Hogyan szerezzünk barátokat és bánjunk az emberekkel egyszerű okból vált történelmi bestsellerré: a magával ragadó történetmesélésen keresztül közvetített kulcsfontosságú, életre szóló tanulságai megmutatták az olvasóknak, hogyan válhatnak azzá, akivé lenni szeretnének. E klasszikus új, frissített változatával ez most is ugyanolyan igaz, mint valaha.

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük