Skip to content

A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása

  Stephen R. Covey

  7 szkás

  A kiemelkedően eredményes emeberek 7 szokása továbbra is a legkeresettebb könyv azok körében, akik személyes fejlődésüket tartják szem előtt.

  A valaha írt egyik leglenyűgözőbb könyv, mely a tisztesség, az őszinteség és az emberi méltóság időtlen elveire összpontosít.

  Harminc éve játszik szerepet milliók életének megváltoztatásában korcsoportra, nemre vagy foglalkozásra való tekintet nélkül.

  Senki sem számíthat tartós sikerre, hacsak nem képes hatékonyan vezetni saját magát vagy nem tud eredményesen együttműködni másokkal. Meg kell tanulnunk folyamatosan fejlődni, megújítani képességeinket.

  Ez a könyv megtanít arra, hogyan és miként alakítsunk ki olyan integrált, elvközpontú szokásokat, melyek a személyes és szakmai problémák megoldása felé mutatnak.

  A 30 éves kiadás azért is különleges, mert tartalmazza azokat a legújabb felismeréseket, melyeket Sean Covey jegyzett le az egyes fejezetekhez kapcsolódóan

  „Nagyon kevés olyan üzleti könyv van, amely alapműnek számít bárki szá­mára, aki szeretne maradandót alkotni. Ez a könyv a legkiválóbb művek közé tartozik.”
  SETH GODIN
  blogger, a The Dip, Purple Cow és a Törzsek szerzője

  „Covey mesterműve nem a világot váltotta meg, hanem sok millió olvasója gondolkodását befolyásolta, akik békésebb hellyé tehetik és teszik is bolygónkat, növelve a jólétet, a felkészültséget és a céltudatosságot.”
  WARREN BENNIS
  az On Becoming a Leader szerzője, a menedzsment
  tudományok professzora, Kaliforniai Egyetem

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük