Skip to content

Egyetlen befektetés sem hoz olyan magas hozamot, mint a saját tudásod.

Benjamin Franklin

A Bagolyvár Könyvkiadó 1990 óta tekinti küldetésének, hogy a holnap vezetőinek, vállalkozóinak és innovátorainak inspirálásában, oktatásában és megerősítésében segítsen.

Azt valljuk, hogy minden nagyszerű ötlet megérdemli, hogy eljusson az emberekhez. Meggyőződésünk, hogy a könyveknek erejük van arra, hogy átalakítsák az egyéneket, a szervezeteket és az egész világot.

Gondosan összeválogatott üzleti könyveink által az a célunk, hogy olvasóink számára a leghasznosabb ismereteket hozzuk el a személyes fejlődés, a szakmai előrelépés és a vállalkozások fejlesztése terén.

Szenvedélyesen támogatjuk az egész életen át tartó tanulást mindazok számára akik elkötelezettek a személyes és szakmai fejlődésük iránt.

Legyen szó feltörekvő vállalkozóról, tapasztalt cégvezetőről vagy egyszerűen csak olyan valakiről, aki az élen akar maradni, mi mindent megteszünk azért, hogy nálunk megtalálhatók legyenek a szükséges erőforrások a sikerhez.

Azt valljuk, hogy az üzleti élet nem csupán a megélhetés biztosításának eszköze, hanem a pozitív, inspiráló és izgalmas változások motorja.

Büszkék vagyunk arra, hogy része lehetünk ennek dinamikus világnak, és továbbra is azon leszünk, hogy a könyvek erejével segítítsünk mindenkit, aki elindul a fejlődés útján.