Skip to content

Legyél az!

  8 egyszerű lépés, hogy azzá válj, aki lenni szeretnél.

  Keith Abraham

  Ezzel az egyedi stílusú könyvvel elkezdheted megálmodni a jövőbeli terveidet a benne található egyszerű, mégis hatékony feladatokkal.

  Ezeket a kipróbált feladatokat úgy alkottuk meg, hogy felszínre hozzák az összes álmodat, célodat, szenvedélyedet és tervedet, ami benned lakozik. Megvizsgálhatod, mi az, ami valójában benned rejlik, továbbá, hogy mi az a cél, ami aktuálisan a szemed előtt lebeg.

  Keith Abraham megtanítja neked, hogyan erősítsd az önbizalmadat, hogy ki tudj lépni a komfortzónádból és kiharcolj mindent, amit eddig csak halogattál. A könyvben található gyakorlatok és útmutatások segítenek abban, hogy az olvasó elkezdje megvalósítani az álmait és a céljait.

  Tlajdonképpen egy könyv formájába öltöztetett munkafüzet, amin végighaladva lépésről lépésre értjük meg saját magunkat és bontakozik ki számunkra az eredmény.

  Akik eddig olvasták sok pozitív visszajelzést adtak a könyvre, és sokan azt mondják, hogy segített nekik megérteni, mi a fontos az életben, és hogyan érjék el a kitűzött célokat.

  Bár minden korosztály haszonnal forgathatja, mégis talán azoknak a legjobb ajándék, akik most kezdik a felnőtt életüket.

  A KÖNYV ELOLVASÁSÁVAL KÉPES LESZEL…

  • felfedezni, hogy mi igazán fontos neked; azonosítani a vágyaidat;
  • leírni a 100 célt tartalmazó listádat;
  • megérteni, hogy mi visz előre;
  • meghatározni, hogy mit szeretnél elérni;
  • megérteni, hogyan hozod ki magadból a legtöbbet;
  • megtanulni, hogyan tervezd meg az Örömteli Élet Programját;
  • úrrá lenni és legyőzni a kételkedést és a negatív monológot saját magaddal, hogy aztán az álmaidnak élhess és elérhesd a céljaidat!

  NEMCSAK AZT LESZEL KÉPES MEGHATÁROZNI, HOGY MIT SZERETNÉL ELÉRNI,

  HANEM, AMI SOKKAL FONTOSABB, HOGY KI AKARSZ LENNI!